Služby SEPOS

rady, tipy a inšpirácie

Zmyslom našej práce nie je len predať dvere...

… je ním spokojný zákazník. A preto k nášmu širokému sortimentu poskytujeme kompletný profesionálny servis. Ponúkame komplexné služby na mieru každému projektu s dôrazom na individuálny prístup k jednotlivým zákazkám. Či už ste investor, architekt, stavebná firma alebo konečný zákazník, každému z Vás máme, čo ponúknuť. Za 30 rokov pôsobenia na českom trhu sme získali mnoho skúseností, vďaka ktorým pre Vás vieme nájsť to najlepšie designové aj technické riešenie. Pôsobíme aj na slovenskom trhu už od roku 2018.

1. Príďte sa poradiť

Neváhajte sa na nás obrátiť, ak potrebujete pomôcť s výberom. Každý zákazník je pre nás rovnako dôležitý a ku každému pristupujeme individuálne. Naši odborníci z radov obchodných referentov, technický poradcov, ale aj montážnikov, sú pripravení zodpovedať vaše otázky, ako tie technického rázu, tak aj dizajnového zamerania. Zakladáme si nielen na ich odbornej profesionalite, ale aj ochote, precíznosti, spoľahlivosti a prozákaznícky orientovanom prístupe, tak aby ste sa na ne mohli kedykoľvek s dôverou obrátiť.

Sledujeme aktuálne trendy a inovácie, a preto ste s nami vždy o krok vpred.

Kontaktujte nás telefonicky, napíšte na našu emailovú adresu, alebo nás navštívte na našej predajni v Pezinku, a pýtajte sa. Radi vás vypočujeme, zodpovieme vaše otázky a ponúkneme riešenie.

2. Predaj výrobkov vo vlastnej pobočke

Potrebujete sa pozrieť, ako vám dvere budú ladiť k novej podlahe, skúsiť či vám kľučka „padne“ do ruky, alebo vymyslieť originálne riešenie pre váš interiér? Sme tu pre vás! Aby sme boli v bližšom kontakte so zákazníkmi na Slovensku máme pre Vás predajňu v Pezinku. Vybrané modely dverí sú skladom, ktorý sa nachádza v areáli.

3. Zameranie nechajte na nás

V rámci realizácie jednotlivých zákaziek vykonáva zameranie preškolený pracovník priamo u Vás na mieste budúcej inštalácie dverí. Len tak máte záruku, že máme k dispozícii všetky dôležité údaje na výrobu vašich vysnívaných dverí. V prípade objednávky montáže je navyše zameranie úplne zadarmo.

4. Cenová kalkulácia

Na základe vášho dopytu vám spracujeme úplne nezáväznú cenovú ponuku. Neváhajte nás preto osloviť aj s netradičnými požiadavkami. Zahoďte obavy aj pri produktoch, ktoré sú iba na cenovú ponuku, celá kalkulácia je zadarmo a vy nič neriskujete. Maximálne to, že vás príjemne prekvapíme našou cenou.

5. Výroba a doba dodania

Za kvalitu ručíme! Dohliadame na poctivú výrobu našich produktov. Dôkladne vyberáme preverených dodávateľov, tak materiálov a polotovarov, ako aj ďalšieho sortimentu z našej ponuky. Vyrábame aj atypické dvere či zárubne, spoločne nájdeme riešenie aj pre nevšedné interiéry, tak aby sme uspokojili aj tých najnáročnejších klientov.

Na potvrdenie svojej objednávky máte vždy uvedený termín dodania, tak aby ste vedeli, kedy dvere od nás čakať. Chvátate? Aj tak máme riešenie! Tie najobľúbenejšie výrobky držíme na sklade, a preto u vás môžu byť počas ďalšieho týždňa.

6. Doprava

Ak si dvere nemôžete vyzdvihnúť, privezieme ich až k vám. Súčasťou realizácie zákazky, tak môže byť doprava až na miesto. Pri dodaní tovaru s montážou je doprava na miesto samozrejmosťou.

7. Montáž

Na správne fungovanie dverného krídla má jednoznačne vplyv aj korektná inštalácia celého kompletu do stavebného otvoru. Vďaka pravidelnému preškoľovaniu našich vlastných i partnerských certifikovaných montážnikov, ale aj ich dlhodobej praxi, môžeme zaručiť kvalitné vykonanie práce. Montáž pochopiteľne zaisťujeme všade, kde je potreba.

8. Servis

Nielen, že na všetky naše dodávané produkty poskytujeme štandardnú záručnú dobu danú zákonom, v prípade akéhokoľvek problému je Vám k dispozícii náš servis na riešenie najrôznejších požiadaviek.

Nekupujte „len“ dvere, zvoľte kompletné riešenie pre váš interiér.
A prečo práve naše služby? Pretože nás dvere a zárubne jednoducho bavia…